7. desember 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

En kvinne i begynnelsen av 20-årene er kjørt traumemottaket på Drammen sykehus etter en front mot front kollisjon på Horgen.

Kvinne til sykehus etter front mot front på Horgen

En kvinne i begynnelsen av 20-årene er kjørt traumemottaket på Drammen sykehus etter at hun kolliderte front mot front med en mann i begynnelsen av 40-årene på Horgen i formiddag. Kvinnen var i sjokk, men skal ikke være alvorlig skadet.
Annonse

Det var like før klokken 09 i formiddag at politiet meldte om ulykken, som skjedde like nord for kommunedelet mellom Øvre Eiker og Drammen på Fv. 283.

Den unge kvinnen kom fra Hokksund og skal ha kommet over i motsatt kjørebane med sin Renault for så å kollidere front mot front med en Audi. Politiet på stedet mener lav sol kan være en medvirkende årsak til ulykken, men har likevel tatt beslag i kvinnens førerkort.

Annonse

– Mannen i begynnelsen av 40-årene skal ikke være skadet og tok seg fra stedet for egen maskin, sier skadestedsleder Stian Enger i politiet.

Mannen var en lege og kunne dermed friskmelde seg selv i samråd med ambulansepersonellet.

Det oppsto lange køer på stedet, men takket være en bedrift like ved, var det mulig å få snudd busser og vogntog her slik at de kunne kjøre en alternativ rute.

Det har tatt lang tid å få ryddet veien, men bilberging var på stedet 09.45 for å rydde opp. Begge bilene fikk omfattende skader i fronten og de kommer neppe på veien igjen.

Klokken 10.38 melder operasjonssentralen at veien er ryddet og åpnet for vanlig trafikk igjen.

Omfattende skader på Renaulten og delene lå strødd utover er stort område.
Renault-en kom over i motsatt kjørefelt og traff Audien i fronten og på siden.
Audien fikk omfattende skader og er nok for totalvrak å regne.
Del:
Annonse