13. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det blir kulturkveld i Mjøndalen kirke i forbindelse med TV-aksjonen slik det var i fjor. F.v. ser vi Hanne Høybråten, Hilde Oftebro og Anne Mari Nedberg.

Kulturarrangement for TV-aksjonen i Mjøndalen kirke

Kulturutvalget i Mjøndalen kirke arrangerer også i år en Kulturkveld til inntekt for TV-aksjonen førstkommende søndag i Mjøndalen kirke.
Annonse

Årets TV-aksjon «Sammen redder vi liv»» går til Leger Uten Grenser, og kulturutvalget samarbeider tett med fylkesaksjonen i Viken, ved fylkeskoordinator for region Buskerud, Marit Sola.

– Vi har opprettet en SPLEIS spleis.no/project/236969 der pengene går uavkortet rett til TV-aksjonen. Vi vil prøve å samle inn penger gjennom kafésalg, loddsalg og generelle doneringer fra de frammøtte, sier Hilde Oftebro.

Annonse

Dørene åpnes klokka 17.30 for kafé og hyggelig prat, og programmet starter 18.00. Det vil bestå av informasjon om TV-aksjonens formål ved Marit Sola. Fortellinger fra felten ved feltarbeider Anne Marthe Peveri og musikk og sanginnslag ved Mary Hazinska og Valeria Burdukova, begge flyktninger fra Ukraina.

I tillegg blir det sanginnslag ved vokalensemblet De Madrigale, koret Vox Egeri, Lars Gulbrandsen og May Britt Hjortland. Det blir også diktlesning ved Jon Hernes akkompagnert av Jostein Dalebø.

Del:
Annonse