12. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Her ser vi noen av elevene som gleder seg til å bære bøsser på søndag. De skal samle inn penger på Darbu og i Hokksund. (Foto: Privat)

Buskerud Folkehøgskole bidrar i årets TV-aksjon med 70 elever

I år stiller Buskerud Folkehøgskole med hele skolen på TV-aksjonen førstkommende søndag. De sender hele 70 elever ut som bøssebærere for å bidra å samle inn penger til inntekt for Leger Uten Grenser.
Annonse

Folkehøgskole handler om å lære ungdom allmenn danning og samhold på tvers av geografi og individuelle erfaringer. Buskerud Folkehøgskole har i den sammenheng satt søkelys på å fremme solidaritet, likeverd og god dugnadsånd, både blant elevene, men også utad.

Som et bidrag, gir Vy gratis transport til elevene mellom Darbu og Hokksund, slik at de rekker innom mange flere.

Annonse

Elevene gleder seg til å bære bøsser på søndag. Ifølge skolen kjenner de seg stolte som kan bidra på denne måten for å hjelpe andre slik at de får den helsehjelpen de trenger. De synes det er fint at en skoledag kan gå til å hjelpe andre.

 Tidligere i år arrangerte Buskerud Folkehøgskole også et talk show i samarbeid med Øvre Eiker kommune og TV-aksjonen med Else Kåss Furuseth som konferansier. Her var også fokuset å samle inn penger til TV-aksjonen. Arrangementet samlet inn en god pot som vil gå til årets TV-aksjon.

Del:
Annonse