27. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Kai Roar Bjerkeengen i Personlig Gravferd i Mjøndalen tilbyr gratis lystenning på Allehelgensdag 6. november.

Tilbyr gratis hjelp til å sette lys på graven på Allehelgensdagen

Én dag i året er litt mer spesiell enn alle andre. Den 6. november er dagen vi minnes de vi har mistet, der vi finner rom for både savn og håp. Vi tenner lys på Allehelgensdag, for å takke for livet som har vært.
Annonse

Men det er mange pårørende som av ulike grunner ikke har mulighet til å besøke gravstedet denne dagen. For noen er det ikke fysisk mulig å reise til gravstedet selv, noen bor langt unna, mens noen kan slite med tanken på å gå inn på gravlunden. Kanskje er det et nylig dødsfall, eller kanskje er det ekstra vanskelig hvis du er alene.

– Vi i Personlig Gravferd har bestemt at vi på Allehelgensdag, 6. november, har lyst til å hjelpe alle som av en eller annen grunn ikke får reist på graven denne dagen. Vi setter opp lykt og tenner lys, og vi sørger for å rydde vekk alle lysene dagen etter, sier daglig leder Kai Roar Bjerkeengen.

Annonse

– Det ligger en verdighet og et samhold i denne dagen som vi ønsker å bevare, som gjør at vi tilbyr denne tjenesten – kostnadsfritt. Det er ikke lommeboken som skal avgjøre, og i disse økonomisk vanskelige tider kan det fort være mange som ikke ser seg råd til å tenne lys eller ha utgifter til drosje for å komme seg til gravstedet, sier han.

Tilbudet gjelder alle – ikke bare de som har brukt byrået, og det er Eiker og Drammensdistriktet de kan dekke fra kontoret sitt i Mjøndalen.

Trenger du hjelp denne dagen, så kan du kontakte byrået og så ordner de resten.

Del:
Annonse