29. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Førstkommende lørdag blir det festivalstemning i Hokksund om arrangørene får det som de vil. Det skjer på den gamle skoletomta i Rådhusgata.

Inviterer til utendørs rockefestival i Hokksund sentrum

Første lørdag i november kommer det en ny og spennende festival til sentrumskjernen i Hokksund. Den kalles WS-festivalen etter navnet på initiativtakeren, Werner Andreas Strand.
Annonse

WS-festivalen er et lokalt tiltak med lokale aktører og band, som alle gleder seg til å arrangere en folkefest på den gamle skoletomta i Hokksund sentrum.

Festivalen gjestes av gode band og artister som Way down the rainbow, Brat pack, Rock the night, Werner Strand og DJ Yjay.

Annonse

Det blir musikk, drikke- og matservering og masser av god stemning, lover arrangøren. Men å ha en festival utendørs i november, er en risikosport. Nå er ikke værprognosene sikre, men det er meldt regn lørdag ettermiddag og kveld, men altså med stor usikkerhet.

Werner Strand håper likevel på mye folk og god stemning. Han og samarbeidspartnerne kan friste med varme pølser og mat fra en lokal leverandør. Og det settes opp varmetelt for de som måtte trenge det.

Men fremfor alt skal det bli mye god musikk fra utescenen og like god temning om vi skal tro mannen rett. Det hele starter kl. 18.00 og holder på til ca. 23.30.

– Festivalen var et spontant tiltak som har kommet i gang på veldig kort tid. Vi er dypt takknemlig for alle som har kasta seg rundt av både artister, sponsorer og ildsjeler for å få til denne festivalen. Dette for å lage litt liv og røre i Hokksund sentrum i begynnelsen av mørketiden, sier Strand til Eikernytt.no.

Del:
Annonse