11. desember 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det er store materielle skader på minst en av de innblandede bilene på Verpsletta. (Foto: Ronny Blekkan, Bygdeposten)

Trafikkulykke på Verpsletta – trafikken står i begge retninger

Det har vært en trafikkulykke på Verpsletta på Rv. 350 nær grensen til Modum. Nødetatene rykket ut klokken 17.15 og politiet melder at trafikken står i begge retninger.
Annonse

Det er stor trafikk og lange køer normalt sett på denne veien i ettermiddagsrushet og med en ulykke der tre biler er involvert er det full stopp.

Politiet melder også at fire personer er innblandet i denne ulykken, men ingen skal være fastklemt.

Annonse

Samtlige nødetater rykket ut til denne ulykken. Om noen er alvorlig skadet er ikke klart så langt.

Det regner mye i Øvre Eiker og det er stor fare for vannplaning.

Ifølge Bygdeposten skal to personer være sendt til legevakt for sjekk, men det er altså ikke mistanke om alvorlige skader. Den ene bilen skal ha kommet over i motsatt kjørebane og kollidert nærmest front mot front med en møtende bil.

SISTE

Klokken 18.44 melder politiet at bilberger er på vei for å hente de tre involverte bilene. Kl. 19.19 er de på stedet for å rydde opp og trafikken vil etter hvert gå som normalt, men det er altså lange køer som følge av ulykken på denne meget trafikkerte veien.

Årsaken til ulykken er at den ene bilen har først truffet en annen, før denne igjen treffer en tredje bil. Det er gjort førerkortbeslag av fører i første bil, mann i 20-årene. En person er sendt til legevakt for sjekk. De tre andre er sjekket ut av ambulansepersonell på stedet.

Del:
Annonse