12. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Fra «snorklippingen» for ny bil i Røde Kors Huset i Mjøndalen tirsdag kveld med bidragsytere til og brukere av bilen. (Fotos: Privat)

Gaver sikret ny aktivitetsbil til Nedre Eiker Røde Kors

Nedre Eiker Røde Kors hadde tirsdag offisiell «snorklipping» for sin nye aktivitetsbil til lokalforeningen. Den er nå klar til tjeneste takket være gaver fra lokalbefolkningen, stiftelser og bank.
Annonse

Aktivitetsbilen er kjøpt inn med gave fra Uni-stiftelsen og Sparebank 1 stiftelsen, samt egne midler fra lokalforeningen og skal bidra til økt aktivitet og beredskap i nærområdet.

Arctic Trucks har bidratt med ekstra lys og Skiltdesign AS har profilert bilen.

Annonse

– Lokalforeningen ønsker å takke alle bidragsytere som har gjort dette mulig og ønsker å rette en spesiell takk til ressursene innad i lokalforeningen som har gjort en formidabel jobb med å sende søknader og innhentet tilbud på forskjellige kjøretøy, sier Govinda Hillestad, som er korpsleder Nedre Eiker Røde Kors Hjelpekorps.

I går ble altså begivenheten feiret med bløtkake og kaffe for alle impliserte på Røde Kors Huset i Mjøndalen. Bruken av bilen blir allsidig og alle gruppene innenfor Nedre Eiker Røde Kors vil nyte godt av den, sier Hillestad.

Bilen vil også være viktig i forbindelse med leteaksjoner som mannskapsbil.

Ser fram til å ta den nye bilen i bruk. F.v. ser vi Rannveig Haugen, Sølvi Elise Sirevåg, Rune Skjolden og Roy Paulsen.
Del:
Annonse