9. desember 2022

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det er utfordrende trafikkforhold ned flere ulykker over store deler av Østlandet i morgentimene i dag. (Illustrasjon)

Mange ulykker og krevende kjøreforhold etter nattens snøvær

Det er krevende kjøreforhold og det har vært flere ulykker i Eiker og på Østlandet denne morgenen. Til og med politiet er innblandet i en ulykke der bilen deres er påkjørt på Rv. 350.
Annonse

Det har altså vært en rekke hendelser i vårt område denne morgenen. Klokken 08.08 kom den siste meldingen så langt. En politibil ble påkjørt av en annen personbil bakfra på Ringeriksveien. Dette skal ha skjedd klokken 07.33. Hendelsen har skjedd under ordinær kjøring. Det er glatt på stedet og en UP-enhet ble sendt til stedet for å få oversikt over hendelsesforløp og omfang.

På Fjerdingstadveien i Skotselv ble det meldt om et annet trafikkuhell kl. 07.15. Det var en politipatrulje på vei til et annet oppdrag som oppdaget ulykken. Det er skader i fronten på bilen, men det er ikke meldt om personskade.

Annonse

På Kongsbergveien i Øvre Eiker ble det kl. 07.00 meldt om at en bil hadde kjørt inn i et brokar. Her er det trolig snakk om mindre personskader og det er svært glatt på stedet.

Tre biler er innblandet i en trafikkulykke ved Knive på Ringeriksveien. Også her er det svært glatt. Det er ikke meldt om personskader her. Det er to biler som har kollidert og en tredje som har kjørt av veien for å unngå kollisjon med de to andre.

Politiets operasjonssentral melder om lange køer fra Åmot i retning Hokksund.

Det er også store utfordringer på E18 sørover så skal du ut på tur i dag er det viktig å ta det med ro og kjøre etter forholdene, melder Veitrafikksentralen.

Del: