11. desember 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Jonas Nikolaisen fra Sigdal og Marianne Werp, Mari Djupvik Bråthen og Sine Frødin – alle tre fra Øvre Eiker er blant de 20 på topp på Høyres liste.

Sterk Eiker-representasjon på Buskeruds Høyre-liste

VALG 2023: Tirsdag kveld har det vært avholdt nominasjonsmøte for fylkestingsvalget for Høyre i Buskerud. Blant de 20 første kandidatene finner vi tre fra Øvre Eiker – alle kvinner.
Annonse

Ifølge en pressemelding tirsdag kveld, resulterte nominasjonsmøtet i et svært godt Høyrelag, med Tore Opdal Hansen fra Drammen på topp. Iselin Haugo fra Ål og Simen Murud fra Kongsberg fulgte på de neste plassene.

Det som er ekstra gledelig er at blant de 20 første navnene på listen, finner vi hele tre kandidater fra Øvre Eiker. Marianne Werp på 6. plass, Mari Djupvik Bråthen på 14. plass og Sine Frødin på 20. plass.

Annonse

Sigdal er også godt representert på listen med Jonas Nikolaisen fra Sigdal på en sterk 9. plass. Krødsherads Andreas Kagiavas Torp fikk en 25. plass, og fra Modum fikk Anita Skretteberg 25. plass, Kurt Kleppe Josefsen 31. plass, og Jon Hovland 35.plass, så Midtfylket og Øvre Eiker er absolutt klare for å gjøre seg gjeldende når nye Buskerud skal bygges, heter det i meldingen.

– Vi har selvsagt som felles mål at vi, sammen med alle de andre kandidatene og med våre politiske samarbeidspartnere, skal utgjøre et flertall i nye Buskerud fylke etter valget til høsten, så nå bretter vi rett og slett opp ermene og starter på den jobben, sier Marianne Werp til Eikernytt.no.

Fra tirsdagens nominasjonsmøte. Tore Opdal Hansen, Iselin Haugo Stavn og Simen Murud topper Høyres liste i Buskerud.
Del:
Annonse