24. februar 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Drammensensemblet Elvebyen Messingkvartett varter opp med Prøysen i samfunnshuset i Mjøndalen søndag 4. desember.

Byr på messingtoner med Alf Prøysen-tema i Mjøndalen

Elvebyen Messingkvartett inviterer til to juleforestillinger i Mjøndalen Samfunnshus 4. desember. Alf Prøysens fortelling om Den vesle bygda som glømte at det var jul, er temaet.
Annonse

Dette er en familieforestilling med messingtoner fra drammensensemblet Elvebyen Messingkvartett med tema fra Alf Prøysens Den vesle bygda som glømte at det var jul.

Det hele skjer i Mjøndalen Samfunnshus søndag 4. desember klokken 12.00 og 14.00.

Annonse

Teksten av Alf Prøysen framføres på klingende Ringsakermål til stemningsfull musikk av David Sætre Hveem. Forestillingen passer godt for barn i alderen fire til tolv år og alle som er interessert i musikk for messinginstrumenter.

Forestillingen er støttet av Drammen kommune og Bergersenstiftelsen, og varer i ca. 30 minutter.

Gratis inngang for barn og 220 kroner per billett for voksne.

Om Elvebyen messingkvartett
Ensemblet ble etablert i 2020, og har rukket å gjennomføre en rekke konserter med støtte fra Norsk kulturråd, Viken fylkeskommune, Oslo kommune, Drammen kommune, Ringerike kommune, Øvre Eiker kommune, Haugesund kommune og Sandnes kommune.

Kvartetten består av Anne Gunn Grimerud, som i spiller valthorn og innehar rollen som forteller.

Bente Illevold spiller baryton, mens Mari Hauglum Bermingrud og Kristoffer Kregnes trakterer diverse trompeter. Alle er utdannet fra musikkonservatorier i Norge, Danmark og Sverige, og har en allsidig utøverpraksis.

Del:
Annonse