21. februar 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Slik så bilen til Heidi Lundebakken (innfelt) ut etter at en annen bil kjørte inn i på parkeringsplassen til Eiker Senter lørdag.

Heidis bil ble påkjørt på Eiker Senter – sjåfør stakk av

En hvit bil – muligens en Subaru XV kjørte inn i siden på bilen til Heidi Lundebakken på parkeringsplassen til Eiker Senter lørdag ettermiddag. Men sjåføren stakk av etter å ha «gjemt» seg på baksiden av senteret først.
Annonse

Nå etterlyser Heidi sjåføren og bilen på Facebook og gjennom Eikernytt.no og håper på den måten at noen kan melde seg som vitne til hendelsen og dermed få identifisert vedkommende som kjørte på bilen hennes. Dessverre var ikke senterets overvåkingskamera plassert slik at de kunne lese registreringsnummeret på bilen. Det var heller ikke mulig å se om det var en mann eller kvinne som kjørte bilen.

– Dette er jo en forsikringssak uansett og egenandelen til vedkommende blir den samme om han melder seg eller ikke. Det må ha blitt så store skader i fronten på bilen at den må på verksted, sier Heidi Lundebakken fra Ormåsen til Eikernytt.no sent lørdag kveld.

Annonse

Hun har fått stor respons på facebook-innlegget sitt med over 200 delinger, men så langt har hun ikke kommet noe nærmere løsningen om hvem som kjørte på bilen hennes.

Ifølge Heidi så de via overvåkingskameraene at det hele skjedde kl. 13.54 lørdag. En hvit bil, muligens en Subaru XV skal parkere på senteret, men sliter med å komme inn i luken, og så kjører vedkommende inn i siden på bilen til Heidi.

– Det ser ut til at bilen kjører mellom Hageland og Fjerdingstad og «gjemmer» seg der en stund før den kjører ut på Loesdalsveien igjen og forsvinner. Dessverre er det ingen andre kameraer i området som dekker plassen, men vi skal sjekke med bedrifter i området om der er mulig å se bilen, sier Heidi.

Hun sier også at hun vil ta kontakt med lokale verksteder dersom det skulle komme en slik bil med skader i fronten.

– Så hvis noen observerer eller vet om noe – ta kontakt med meg, så ordner vi opp. Håper det finnes noen ærlige der ute, enten om det er deg selv, familiemedlem, venn eller bekjent, sier hun og legger til at dette ikke blir en politisak dersom forsikringsselskapene kan ordne opp seg imellom.

Hun ber vedkommende ringe på telefon 476 48 676 slik at de får ordnet opp. Skadene på bilen var ikke for omfattende, men både passasjerdør foran og bak må byttes eller rettes opp om mulig. Også forskjermen har fått mindre skader.

Heidi Lundebakken er fortvilet over at folk bare stikker av etter en slik hendelse og mener dette kan forsikringsselskapene ordne opp seg imellom.
Del:
Annonse