28. februar 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Her er to av elevene i gang med spill under kyndig veiledning av Tonje Løkken som fungerer både som lærer og dommer. (Alle foto: EBT)

Veiavangen-elever fikk teste ut bordtennis på klubbnivå

Eiker Bordtennisklubb har topp moderne lokaler og utstyr i Hokksundhallen på Loesmoen. Fredag hadde klubben besøk av 40 elever fra Veiavangen Ungdomsskole. De fikk prøve seg på skikkelig spill med kyndig veiledning av veteranene i klubben.
Annonse

Elevene var fordelt på to puljer – 20 før lunsj og 20 etter. Her ble elevene møtt av instruktører fra veterangruppa som gjennomgikk grunnleggende elementer som hvordan de holder en racket, hvordan de enklest slår ballen og hvordan du server. I tillegg ble det en gjennomgang av de vanligste reglene og hvordan de teller.

Etter en innledende grunnopplæring spilte elevene «vinnerbord», hvor vinner gikk videre til neste bord og taper måtte gå tilbake ett bord. Elevene spilte på åtte bord med dommere.

Annonse

I den første pulja gikk to jenter helt til topps, både i singel og double. Den andre gruppa ble dominert av fire gutter. Økta ble avsluttet med noen doublekamper. Da fikk de testet seg med skråserver og at de måtte flytte seg for å slå annen hver gang.

Tilbakemelding fra skolen var meget bra, melder Eiker Bordtennisklubb.

Skolen takket for en flott dag. Elever og lærere var veldig fornøyde og det var en opplevelse for elevene å bare få være i en bordtennishall. De synes det ble fin variasjon med det klubben gjorde.

Elevene fra Veiavangen spilte på alle bordene og fikk en fin innføring i bordtennis på et litt høyere plan enn på ungdomsklubben.
Instruktører fra veterangruppa tok imot ungdommene. Her ser vi (f.v.) Erik Martin Dammen og Pål Erik Høsteng.
De fire beste fra pulje to. Fra venstre: Tommy Lørdal, Edwin Riis Kjeldsen, Isak Weimoth Andreassen og Linus Andre Skjåvik Nilsen.
De fire beste fra pulje én. Fra venstre: Isak Randa Vangen, Esther Svane Nilssen, Kaja Ranum Vedal og Victor Gunarsson.
Del:
Annonse