25. februar 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Live-Kristin Skistad er hele Øvre Eikers nissekone og her leser hun og Stein Andersen eventyr for barna.

God gammeldags julestemning med Jul i Parken

Det var dessverre dårlig med snø, for ellers hadde forholdene vært perfekte for en skikkelig julestemning da Vestfossen arrangerte Jul i Parken lørdag. Men selv om snøen uteble – var det meste på plass.
Annonse

Parken i Vestfossen viste seg nok en gang til å være perfekt for denne typen arrangementer. En lang rekke boder solgte alt fra sjokolade til ukrainsk suppe. Det var tegninger og pølser, tipping av vekta på ribba til mannskoret og mye mer. Hestekjøring med vogn er heller ikke å forakte og det var stor stas for alle ungene som fikk seg en tur.

Jul i Parken bød også på salg av juletrær, kos og varme rundt flere bålpanner, kaffe fra svartkjelen og aktiviteter for barna med tegning og steking av pinnebrød i regi av speiderne, for å nevne noe.

Annonse

Det er som før handelsstanden i Vestfossen står bakk dette arrangementet. Og at det blir satt pris på av både store og små er helt klart. Hvor mange som var innom lørdag er usikkert, men mang hundre var det helt klart. Julegrantenning og utdeling av godteposer til ungene pleier å danne høydepunktet denne dagen.

Vigdis Margrethe Løver fra Skotselv hadde tatt turen med noen av sine malerier og hadde utstilling i Vestfossens desidert minste og eldste hus – Madseberget.

Her ser du noen bilder fra årets arrangement.Mange tok turen til Madseberget for å se hvordan det så ut innvendig. Tenk at familie på 10 personer har bodd i det lille huset. Maleriene på veggene vekket også stor interesse. – Det ble en riktig hyggelig dag i Vestfossen, syntes Vigdis Margrethe Løver fra Gallerihuset i Skotselv.
Del:
Annonse