8. februar 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Tirsdag 6. desember kan du få med deg julekonserten til «Spiler ingen rolle» på Folkets Hus i Vestfossen. (Foto: Tor Kenneth Talmo)

«Spiller ingen rolle» inviterer til julekonsert på Folkets Hus

Helt siden starten i 1994 har de gledet mange med sine friske låter og fantastiske spilleglede. Tirsdag kveld inviterer de til gratis julekonsert på Folkets Hus i Vestfossen.
Annonse

Bandet «Spiller ingen rolle» består av personer med ulik psykisk utviklingshemming.

Sist jeg hørte «Spiller ingen rolle» var på Fossesholm i forbindelse med releasekonserten til Aleksander Kristoffersen. Etter den opplevelsen skrev jeg følgende: «Det er utrolig hva disse folka får til. På Fossesholm ga de publikum en aldri så liten hitparade, med en entusiasme og spilleglede som varmet et musikkhjerte.

Annonse

Her kom «Proud Mary», «Hotel California», «Take me home country roads» og «The river» som perler på en snor og når gjengen klinte til med «Forelska i lærer’n» så var det formelig så en skulle tro at denne gjengen aldri hadde gjort annet enn å stå på en scene. De eide låta og de eide publikum.

Tirsdag kveld kl. 18.00 sparker de fra på nytt og her kommer det rock- og pop-låter som på Fossesholm, men nå også da selvsagt med julemusikk. Du får kanskje ikke høre de tradisjonelle og trauste norske, men mer gospelbasert julemusikk.

Og da kommer «Spiller ingen rolle» ikke utenom sanger som «Last Christmas». Som gjengen selv sier; det er for lite driv i norske julesanger. Det driver vi ikke så mye med. Vi vil heller spille rock og gjerne den harde rocken.

Del: