28. februar 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Ambulansen fikk store skader på venstre side etter å ha truffet midtrabatten like før der E134 går over til å bli to-felts vei i retning Mjøndalen.

Ambulanse krasjet under utrykning – fikk store skader

Politiet rykket ut til E134 ved flyplassen like etter kl. 18.10 etter melding om at en ambulanse hadde kollidert med autovernet på vei mot Mjøndalen.
Annonse

– Det er kun ambulansen som er involvert, og det er store skader på den. Ingen personskader, opplyser politiet. Det var ikke pasient i bilen da den var på vei til et oppdrag.

Ifølge politiet oppstod det trafikale utfordringer på stedet, men trafikken kunne passere i ett felt og det ble ikke store køer slik det er å forvente på denne tiden av døgnet.

Annonse

Men det holdt på å smelle i motgående kjørefelt på grunn av «glanekø». Det var glatt på veien, men ikke mer enn å forvente etter siste døgns snøfall.

– Ulykken har skjedd under forbikjøring på begynnelsen av hvor det går over til to felter i retning Mjøndalen. Ambulansen har truffet autovernet, opplyser politiet.

Politiet på stedet opplyser videre at ambulansen skal ha kjørt i autovernet som følge av manglende rom til å passere en forankjørende bil som var for sen med å vike til siden.

Til Eikernytt.no sier politiet at det er et generelt problem at folk ikke følger med i bakspeilet og derved for sene med å gi nødetatene rom til å passere.

Kl. 19.18 melder politiets operasjonssentral om at veien er ryddet og åpnet for normal ferdsel. Det blir ikke førerkortbeslag, men politiet vil opprette en sak.

Bilberger tok med seg ambulansen, som hadde fått ødelagt begge hjulene på venstre side.
Del:
Annonse