23. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Et samlet kommunestyre bevilget i går én million til Frelsesarmeens arbeid for vanskeligstilte denne jula. (Foto: ØEK)

Kommunen gir én million til økonomisk vanskeligstilte til jul

Det er ikke tvil om at hverdagen har blitt økonomisk tøffere for mange gjennom 2022. Ordfører og kommunedirektør tok derfor initiativ til at kommunestyret bevilger en million kroner til Frelsesarmeen i Hokksund.
Annonse

Det for at de kan iverksette tiltak for dem som trenger det aller mest i samarbeid med andre organisasjoner som jobber med samme sak.

Det er utfordrende tider for flere av våre innbyggere, og mange går mot en litt annerledes jul med trangere økonomi. Frelsesarmeen i Hokksund håndterer mye av det humanitære arbeidet som foregår i kommunen, har god oversikt over behovet og samarbeider godt med øvrige organisasjoner, skriver kommunen på sine nettsider.

Annonse

Forslaget om ekstrabevilgning til det humanitære arbeidet ble enstemmig vedtatt til applaus fra et samlet kommunestyre. Kommunestyrets mål er å bidra til at alle kan ha et verdig liv og en god julefeiring.

Del:
Annonse