29. november 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Venneforeningen til MS Eikern har også i år et julelotteri til inntekt for båten og driften av den. Men du må sikre deg lodd før den 22. desember. (Arkivbilde)

Venneforening med ny utlodning til inntekt for MS Eikern

Sommeren er for lengst over og MS Eikerns Venneforening kan se tilbake på et aktivt år med mange ulike aktiviteter gjennom sommerhalvåret. Nå er det julelotteri som gjelder.
Annonse

Venneforeningen startet med julelotteri til inntekt til MS Eikern i fjor og pengene ble brukt til nødvendig vedlikehold på båten. Fro det koster mye på holde i gang driften og ikke minst vedlikehold den med alle godkjenninger som skal til.

– Vi er i ferd med å skrive første utkast til en årsrapport full av aktiviteter i 2022. Det er hyggelig å se at vi har kunne få opp økt aktivitet i venneforeningen også etter korona reguleringene, sier Jorid Kobæk Larsen.

Annonse

Hun forteller at venneforeningen har medlemmer i alle aldre og samfunnslag.

– Vi forsøker å finne plass til alle som ønsker å bidra eller har ønske å tilhøre et felleskap. Enten du er praktisk anlagt eller ønsker å bidra på andre måter for båtlivet eller andre interesser for aktivitet vi kan skape i og rundt båten MS Eikern og vassdraget rundt, er du velkommen sier hun.

Gjennom fjorårets sommerskole og suksess med «Den flytende Lærern» på Eikern bidro de som venneforeningen til blant annet at nesten 400 ungdommer fikk praktisk trening i livredning.

– Vi er litt små-stolte over at vi som venneforening kan ha bidratt til å redde liv i framtiden, sier Jorid.

Nå er det desember måned og venneforeningen er travelt opptatt med sitt tradisjonelle julelotteri. I år som i fjor har de fått mange fine gaver til lotteriet fra lokalt næringsliv.

– Vi føler oss stolte som har et næringsliv med på lag for å bidra til at vi som venneforening har økonomiske midler til å skape gode tilbud, sier hun.

Overskuddet fra lotteriet skal fortsatt brukes til å legge til rette for å beholde båten MS Eikern som en kulturbærer med varierte aktiviteter for liten og stor på innsjøen Eikern.

Loddene i julelotteriet kan kun kjøpes via Vipps og merkes Julelotteri 2022 og sende penger og ønsket antall lodd til 720391. Det koster 20 kroner loddet.

Trekning skjer på styremøte i venneforeningen 22.12.22 kl. 19.00.

Del:
Annonse