16. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

En enebolig langs Eikernveien er trolig totalskadet etter at det begynte å brenne i husets andre etasje i ettermiddag. Kl. 17.25 er det ikke lenger kontroll på brannen.

Brann i Vestfossen – huset totalskadet

(Oppdatert) Klokken 17.25 brenner det fortsatt i en enebolig langs Eikernveien i Vestfossen. Brannvesenet meldte først om at de hadde kontroll, men nå har brannen spredt seg til loftsetasjen.
Annonse

Det var klokken 16.06 i ettermiddag at Sør-Øst 110-sentral meldte om husbrann i en enebolig langs Eikernveien – ikke langt fra krysset til Sundhaugveien. Det brant da godt i husets andre etasje.

Røykdykkere fra både Hokksund og Mjøndalen brannstasjon gikk inn i huset og det så først ut til at de hadde greid å slukke brannen. Klokken 16.40 meldte politiet at det var kontroll på brannen, men så klokken 17.14 meldt de igjen at brannen hadde spredt seg og at det ikke lenger var kontroll.

Annonse

Brannmannskaper jobbet med å ta seg inn og få slukket i loftsetasjen i det to etasjers store huset.

Det er to personer registrert på adressen, men ifølge politiet på stedet var det ingen hjemme da det begynte å brenne. Det var naboer som varslet om brannen.

Det ble kalt ut store styrker til denne brannen, men det brenner nå altså godt i takkonstruksjonen over utbygget i andre etasje.

Klokken 18.31 melder politiet at brannen er slukket og at eieren er varslet. Huset er totalskadet og det opprettes en sak på denne brannen.

Del:
Annonse