29. november 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Svein Torgersen (midten) gir seg i Mjøndalen Bilgummiservice etter nesten 40 år og overlater butikken til Kjell Tvedt (t.v.) og Kjetil Aslaksen.

Brit og Svein gir seg – Mjøndalen Bilgummiservice AS får nye eiere

Etter 40 år i bransjen, overlater Brit og Svein Torgersen roret i sitt velrenommerte Mjøndalen Bilgummiservice AS til nye eiere og drivere.
Annonse

Selskapet er solgt til Kjell A. Tvedt og Roger Andersen. Dermed kan de ansatte gå jula og det nye året i møte i trygg forvisning om at arbeidsplassene deres er i de beste hender.

– De ansatte blir selvsagt med videre, og vi vil ha behov for enda flere ut over vinteren, sier Kjetil Aslaksen (39), som er ansatt som ny daglig leder.

Annonse

Har utviklet en solid arbeidsplass
Brit (71) og Svein (74) Torgersen startet helt fra bunnen av da de etablerte Mjøndalen Bilgummiservice i 1983. Siden da har de utviklet virksomheten til en særdeles sunn og økonomisk solid bedrift og arbeidsplass for fire. Etter en nesten 40 år lang karriere, har de to endelig bestemt seg for å nyte pensjonisttilværelsen, og leverer altså nå stafettpinnen videre til nye eiere.

Erfarne bransjefolk
Kjell Tvedt er styreleder i det nye selskapet, og har lang erfaring og kompetanse fra bildel- og dekkbransjen gjennom sitt selskap Bildeleksperten AS. Nyansatt daglig leder, Kjetil Aslaksen, har også lang fartstid i bransjen, og har blant annet jobbet åtte år i Bildeleksperten.

Velrennomert bedrift
– Med oppkjøpet av Mjøndalen Bilgummiservice, utvider vi både vår geografiske markedsdekning og ikke minst kompetanse på spesialdekk til alt fra trillebår til store vogntog og anleggsmaskiner. Mjøndalen Bilgummiservice har alltid vært kjent for god service og høy fagkompetanse. Det ryktet skal vi gjøre alt vi kan for å bevare og videreutvikle, avslutter daglig leder Kjetil Aslaksen og styreleder Kjell Tvedt i en pressemelding.

Del:
Annonse