29. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det var denne bilen som hadde litt for stor fart inn rundkjøringen og traff derfor en annen bil. Ingen personskader, men begge bilene måtte berges.

Kolliderte i rundkjøringen ved Hellik Teigen

To personbiler kolliderte i kveld i rundkjøringen på E134 ved Hellik Teigen i Hokksund. Det var to mannlige sjåfører, men ingen ble skadet.
Annonse

Politi og ambulanse ble varslet like over klokken 21 i kveld om ulykken, som skjedde i rundkjøringen ved Hellik Teigen på E134. En yngre mann hadde litt for stor fart inn i rundkjøringen og greide ikke å stoppe for den andre bilen i selve rundkjøringen.

Selv om ingen av sjåførene var synlig skadet, ble den ene sjekket av ambulansepersonell på stedet. Men han var i orden etter smellen og kunne reise derfra for egen maskin.

Annonse

Begge bilene ble derimot så skadet at de må taues inn. De kjørte fra rundkjøringen og inn på parkeringsplassen til Steinberg IL for å skrive skademelding og vente på inntauing.

Ifølge politiet på stedet er ikke dette noen sak for dem og det hele løses med en skademelding.

Det glatt på veiene fortatt og i kveld nærmer gradestokken seg null. Det er også litt regn i lifta som fryser på bakken. I sentrum av Hokksund og i Mjøndalen har det vært krevende kjøreforhold i hele dag og i Hokksund er det fortsatt ikke brøytet ved 22.30-tiden.

Del:
Annonse