19. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Bussen kom fra Lyngveien og skulle svinge ut i Drammensveien ved Hokksundhallen. En personbil kjørte inn i siden på bussen. Ingen personer er skadet.

Buss og personbil kolliderte ved Hokksundhallen

En rutebuss kolliderte tirsdag ettermiddag med en personbil i krysset utenfor Hokksundhallen. Ifølge politiet på stedet er det mest sannsynlige at bussen ikke overholdt vikeplikten. Ingen ble skadet i ulykken.
Annonse

Det var klokken 16.43 at politiet fikk melding om hendelsen og rykket ut sammen med en ambulanse. Sjåføren av personbilen ble sjekket av ambulansepersonell, men skal ikke ha blitt fysisk skadet. Men den voksne mannen var litt rystet etter hendelsen.

Ifølge politiet på stedet, har bussen kjørt ut i krysset og blitt truffet av personbilen. Denne fikk mindre skader på høyre side av fronten og kunne kjøre inn på parkeringsplassen for egen maskin.

Annonse

Verre gikk det med bussen selv om den heller ikke fikk store skader. Men på grunn av en elektrisk feil lot ikke bussen seg starte etter ulykken og den ble stående delvis ut i Drammensveien i krysset ved Hokksundhallen. Det må en tungbilberger til for å få bussen vekk og det kan ta litt tid.

Det ble bare mindre skader på personbilen og den var trolig kjørbar.
Del:
Annonse