21. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Paper Crown kaller gitarist Ørnulv Snortheim og vokalist Johanne Kippersund seg. Torsdag kommer de til Hokksund.

Paper Crown til Tussmørk torsdag

Paper Crown er gitarist Ørnulv Snortheim og vokalist Johanne Kippersund sitt popunivers. Torsdag 12. januar kommer duoen til Tussmørk torsdag på Bibliotekscenen i Hokksund.
Annonse

Sammen lager de to drevne Hamar-baserte musikerne låter med hjertet utapå skjorta, og spiller nære konserter med lave skuldre og glimt i øyet.

Duoen lager tidløs popmusikk som nikker både i retning av soul og americana. De kombinerer sjelfull, egenarta vokal og bemerkelsesverdige sterke tekster, med grundig melodisk håndverk fra en av landets fremste gitarister, i et personlig uttrykk med rom for både knirkete melankoli og utadvendt overskudd.

Annonse

I starten av 2021 slapp de albumet Dreamers som fikk en meget god mottakelse, og siden da har Paper Crown vært svært aktive på turnéfronten både som duo og med band, og sluppet flere radiosingler.

For tiden jobber de med andreplata som slippes i senere 2023, og reiser rundt til landets triveligste kriker og kroker med musikken sin.

Gitarist, låtskriver og produsent Ørnulv Snortheim har spilt sammen med og skrevet musikk for noen av landets største artister blant andre Haddy Njie, Marit Larsen, Karpe, Maria Mena, Christel Alsos, Erik Faber, og driver Dakkota Studio på Hamar.

Vokalist, låtskriver og tekstforfatter Johanne Kippersund har de siste årene gjort seg bemerket som en av landets mest spennende stemmer, blant annet i progpop-orkestret MEER.

Øvre Eiker bibliotek
Torsdag 12. januar kl. 19.30.
Inngang kr 249,-.

Del:
Annonse