20. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Den første delfinalen i Melodi Grand Prix gikk i kveld, men dessverre for Kate Gulbrandsen fra Hokksund ble det exit og dermed ingen billett til Trondheim. (Foto: Julia Marie Naglestad/NRK)

Melodi Grand Prix-exit for Kate Gulbrandsen

Kate Gulbrandsen fra Hokksund deltok i lørdagens Melodi Grand Prix på NRK med sangen «Tårer i paradis». Dessverre ble det exit og hun blir derfor ikke med videre til finalen i Trondheim.
Annonse

Det er 36 år siden Kate stilte i Grand Prix sist med sin legendariske hårfrisyre. Det ble det også gjort et poeng ut av under kveldens sending. Men selv om både hår og dama er betydelig endret siden den gang, ble det altså ikke noen videre tur for Kate denne gangen.

Umami Tsunami, Ulrikke Brandstorp og Alessandra er de første tre finalistene i Melodi Grand Prix 2023.

Annonse

Kate Gulbrandsen (57) sto som den siste solisten sammen med Alessandra på scenen da en alvorstynget Stian Thorbjørnsen leste opp hvem som skulle videre eller ikke. Dessverre for Kate var det Alessandra som fikk den siste billetten til landsfinalen i Trondheim senere denne våren.

Kate var sammen med datteren på showet og vi fikk en sterk historie om hvordan hun ble enke etter at hennes da fraseparerte mann tok sitt eget liv. Det var en tøff beskjed å få og ikke minst gi videre til datteren Sandra.

Del:
Annonse