23. februar 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Sportslig leder, Siren L. Hals, inviterer alle damer med interesse for håndball til å komme på samlingen 30. januar.

Starter opp med damehåndball i Vestfossen etter mange års pause

Vestfossen IF har 12 håndballag i forskjellig alder, men har de siste årene manglet et damelag. Men det skal det bli slutt på nå. Siren L. Hals og Tonje Bakkeli etterlyste spilleglade damer fra 16 år og oppover på Facebook for kort tid siden. Så langt har det meld seg 41 interesserte.
Annonse

– Har du lyst til å kaste ball er du velkommen. Det er ingen krav til tidligere spill eller kvalifikasjoner for å bli med annet enn at du vil ha litt trim og ha det gøy på treningene, sier sportslig leder Siren L. Hals til Eikernytt.no.

Hun og Tonje Bakkeli postet et innlegg på VIFs facebookside forleden der de etterlyste potensielle spillere fra 16 år og oppover. Noen øvre grense har de ikke satt, så her er det mulighet for flere pensjonerte spillere å finne fram hallskoa igjen.

Annonse

– Vi har ikke noen trener ennå, og vi kommer ikke til å satse på annet enn å ha det moro med mye håndballglede på treningene, som vi vil ha én gang i uka her i Vestfossen flerbrukshall, sier Siren.

Hun understreker at det sosiale vil bety mye, men på sikt er planen å melde opp laget til seriespill i den laveste divisjonen uten at det skal gå ut over det sosiale aspektet ved laget.

Får et komplett tilbud
VIF har i dag 12 lag og med det nye damelaget blir bredden i klubben bedre. Klubben stiller denne sesongen med eget herrelag i fjerde divisjon og publikumstilstrømningen viser at dette er et populært tiltak i klubben.

Men Siren L. Hals skulle ønske seg at flere gutter ville begynne å spille håndball. Her er det mange muligheter og herrelaget er en viktig inspirasjonsfaktor for de yngste spillerne på lik linje med det hun håper damelaget skal bli for de yngre jentene.

Første samling og trening for det nye damelaget er mandag 30. januar i Vestfossen flerbrukshall. Har du lyst til å prøve deg er det bare å møte opp. Klubben har ikke satt noen øvre grense for antall spillere som kan være med på denne satsingen, så her kan det bli både ett og to lag.

Del:
Annonse