17. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Simen Loe & The Neighborhood kommer til Bibliotekscenen førstkommende torsdag. (Foto: Espen Håkonsen)

Simen Loe & The Neighborhood til Tussmørk

Simen Loe er en norsk rockevokalist fra Mjøndalen. Førstkommende torsdag tar han med seg bandet sitt, The Neighborhood til Bibliotekscenen i Hokksund.
Annonse

Loe var medlem av bandet The Marble Kings som ble dannet i Oslo i 2002, som gav ut EP-en The Marble Kings i 2002 og albumet Rebel Knight Sam i 2008.

Sammen med The Marble Kings var han finalist i NRKs talentprogram Kjempesjansen i 2003. Han er også kjent som vokalist i Mjøndalen Jammelag og tidligere vokalist i bandet Aleister Kane.

Annonse

Han debuterte som soloartist med singelen «Breathing Fire» i 2017, og utga sitt første soloalbum «Pioneer» i september 2018.

I fjor høst hadde Simen Loes andre album, «The Neighborhood», release. Albumet er oppkalt etter hans backingband. Han lager fortsatt musikk hvor historiefortelling er en viktig del av uttrykket, men siden den gang har Simen finslipt uttrykket med sitt faste live-band, The Neighborhood, og sin medkomponist Ola Foss Eriksen.

Det er dette mer utadvendte uttrykket Simen Loe og hans band har festet til bånd denne gangen og som han kommer med til Tussmørk torsdag på biblioteket i Hokksund.

Torsdag 2. februar, Øvre Eiker bibliotek.
Bibliotekbaren åpner kl. 19.00.
Konsertstart kl. 19.30.

Del:
Annonse