21. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Her endte kvinnens bil i snøfonna i retning Kongsberg etter at hun så vidt unngikk kollisjon med en annen bil som måtte vike for kvinnen med hund. (Foto: Privat)

Kvinne med hund nær kjørt ned på Gamle Kongsbergvei

En kvinne i 50-årene, som var ute for å lufte hunden sin, var millimeter fra å bli kjørt ned av en mannlig bilist på Gamle Kongsbergvei like etter klokken 15.30 i dag. En kvinne som kom kjørende i motsatt retning måtte kjøre i grøfta.
Annonse

Gamle Kongsbergvei er kjent for sine mange ulykker og avkjøringer. I dag kom en mannlig bilist i litt for stor fart og greide så vidt å unngå å kjøre ned en kvinne i 50-åra som var ute og luftet hunden sin langs veien.

Kvinnen, som ikke ønsker navnet sitt i avisa, sier til Eikernytt.no at det kun var flaks at hun ikke ble regelrett kjørt ned. Ifølge henne skal mannen ha uttalt at det var enten henne eller den møtende bilen. Heldigvis for alle parter hadde den kvinnelige bilisten gode reaksjonsevner.

Annonse

Bilen med den mannlige føreren greide så vidt å unngå å kjøre på henne, men det gjorde at en kvinne i motsatt kjøreretning måtte kaste bilen i brøytekanten for å unngå å kollidere.

Det skal ikke være noen personskader og heller ikke store materielle skader på kvinnens bil.

Det har de siste årene vært en rekke ulykker langs Gamle Kongsbergvei og spesielt ille er det blitt etter at det ble innført bompenger på E134. Det har vært diskutert ulike løsninger for å få ned gjennomgangstrafikken, men så langt er ikke noen konkrete tiltak kommet på plass.

Del:
Annonse