19. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Mads Leander Fredriksen er bosatt i Drammen, men har syklet for Eiker CK i alle år. Nå er han på treningsleir i Spania med sitt nye lag. (Foto: Luis Porto)

Eiker CK syklisten Mads Leander Fredriksen signerte for Global6 Cycling Team

Mads Leander Fredriksen Eiker Cykleklubb, har tatt steget opp på Continental nivå. Nylig signerte han for Global 6 Cycling - Uci Continental, et New Zealand registrert lag, med base i England.
Annonse

Mads, som fylte 20 år nå i februar blir den yngste på laget, som også har tidligere WorldTour og ProTour ryttere på laget.

Mads startet i Eiker CK som ni-åring, og har vært medlem og lisensinnehaver i Eiker CK siden. Kun avbrutt av en to-års periode, hvor han hadde lisens i Fana, for å kunne kjøre UCI ritt på et lag.

Annonse

Mads skal fortsatt representere Eiker CK på nasjonale ritt, så som NM U23 og NM Elite senior.

– Vi har fulgt Mads i mange år og har mange fine treningsturer å se tilbake på. Vi har hele tiden sett en stor interesse og lidenskap for sykling hos Mads, og vel hjulpet av far på veien som har stått på for å legge til rette for fremgangen. Vi gleder oss til fortsettelsen og ønsker samtidig Mads masse lykke til i Global 6 og håper også å se ham på Eiker CK treninger innimellom, skriver klubben på sine nettsider.

Nå bor Mads på Gulskogen – helt på grensa til gamle Nedre Eiker kommune. Han har hele farsslekta si fra Vestfossen og sykla med Eiker CK siden han var ni år.

Del:
Annonse