20. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Klovnen Hagbart gjester biblioteket i Hokksund allerede førstkommende lørdag. Han trenger hjelp fra publikum for å greie trylleriene sine.

Vinterferien på biblioteket med klovneri og spill

Neste uke er det vinterferie og skolefri. Selv om du ikke skal bort på vinterferie, trenger du slett ikke å kjede deg. - Stikk innom biblioteket i Hokksund, sier Lene M. Velle.
Annonse

Førstkommende lørdag kommer klovnen Hagbart til biblioteket. Hagbart er en artig klovn som liker å spre glede. Han har lært å trylle av mamma, men som oftest trenger han litt hjelp fra publikum (spesielt barna) for å få det til.

Showet byr derfor på høy grad av publikumsinvolvering og humor. Hagbart spiller også gitar og synger, og tar mer enn gjerne en trall eller to under showene sine. Passer fra ca. 3 år og oppover.

Annonse

Mandag og tirsdag i vinterferien kan du få med deg lesestunder for de minste med Bokbamsen kl. 11.30.

Mandag passer lesestunden best for de mellom 3 og 5 år, mens på tirsdag er bokvalget tilpasset barna mellom 6 og 9 år.

Onsdag inviteres det til FIFA23-turnering på storskjerm i barneavdelingen. Det er plass til 16 deltakere, og det er to spillere på hvert lag. Anbefalt aldersgrense er ca. 8 år og oppover. Det blir fine premier til vinnerlaget, så ta med en kamerat og meld deg på.

Torsdag blir det film for de minste på storskjerm i barneavdelingen. Det er filmen «Røverrotta» som skal vises. Tegnefilmen er basert på boka med samme navn, skrevet av Julia Donaldson.

Fredag blir det sjakkaktiviteter med Eiker Sjakklubb. Aktive spillere fra sjakklubben lærer deg tips og triks for å bli en bedre sjakkspiller. Aktiviteten passer både for nybegynnere og deg som har spilt litt.

Alle aktivitetene har gratis inngang og starter kl. 12.00.

Hovedbiblioteket og BUA – der du kan låne fritids- og aktivitetsutstyr med bibliotekkortet ditt – holder vanlige åpningstider hele uka, mens filialene følger skolens ferie og holder stengt.

Biblioteket ønsker små og store velkommen innom i vinterferien.

Onsdag i vinterferien blir det FIFA-turnering med fine premier på biblioteket.
Del:
Annonse