12. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Morten Deol (45) blir den nye økonomisjefen i Øvre Eiker etter Leif-Arne Steingrimsen.

Ny kommunalsjef ansatt etter Leif-Arne Steingrimsen

Morten Deol er ansatt som ny kommunalsjef for Seksjon økonomi, styring og støtte i Øvre Eiker kommune. Han overtar kommunalsjefjobben etter Leif-Arne Steingrimsen som fikk stillingen som kommunedirektør i Øvre Eiker.
Annonse

Morten Deol er 45 år og kommer fra jobben som daglig leder i Norsk Filmforbund. Fra 2009-2021 jobbet han i Drammen kommune hvor han har hatt ulike roller som virksomhetsleder anskaffelser, virksomhetsleder service og administrasjon, innkjøpssjef og prosjektleder digitalisering.

Han starter i Øvre Eiker kommune 1. juli 2023. Vi ønsker Morten velkommen til kommunen, skriver kommunen i en pressemelding.

Annonse

Del:
Annonse