22. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Søndag 19. mars byr Øvre Eiker skolekorps på en skikkelig vårkonsert med store og små musikanter. Dette bildet er fra årets nyttårskonsert.

Øvre Eikers korps ønsker velkommen til vårkonsert

Det er alltid noe spesielt når vi denne ene gangen i året samler alle i Øvre Eiker Skolekorps og Øvre Eiker Musikkorps til vårkonsert.
Annonse

Aspiranter, juniorer og barn i alle aldre spiller opp sammen med voksne musikanter til en vakker og glad konsert med blikket vendt mot våren.

– Vi håper at dere publikum har våknet fra vintermørket og blir med på denne konserten – det er mye artigere å spille når det er mange som hører på, sier Irene Firing på vegne av Øvre Eiker skolekorps.

Annonse

Her blir det musikk fra de store scener og konsertsaler, vi kan nevne Britiske Shanty og de fineste låtene fra Phantom of the Opera.

Aspirant og juniorkorpset skal begi seg ut på en urpremiere av to nye musikkstykker, skrevet av Natalie og Kristoffer i aspirant/juniorkorpset.

– Vi vil vise dere at korpsmusikk er mer enn 17. mai og marsjer. Vi håper alle som én møter opp til vårens vakreste eventyr: Prinsessen på Fjerten. Alle korpsene skal spille egne nummere, men vi skal også i år sette sammen hele gjengen og fremføre en av Edvard Griegs norske danser og litt til kan vi love, sier hun.

Før konserten og i pausen kan korpset friste med kiosksalg, hvor du serveres av blide og engasjerte musikantforeldre.

Vi håper å se akkurat deg. For det er først når noen lytter, at det oppstår musikk. Konserten er i kultursalen på Hokksund Ungdomsskole kl. 17.00, søndag 19. mars. Vi åpner dørene 30 minutter før.

Billetter kan kjøpes på forhånd på Ticketco.no, men det vil også være mulig å kjøpe billetter i døren.

Del:
Annonse