19. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Fylkesordførerkandidat for Senterpartiet, Magnus Weggesrud, er glad for at de stiller liste i samtlige kommuner i Buskerud.

Senterpartiet stiller liste i alle kommuner i Buskerud

VALG 2023: Da fristen for å levere lister til kommunevalget gikk ut fredag klokken 12.00 var det klart: Senterpartiet stiller liste i alle kommuner i Buskerud for første gang siden forrige årtusen.
Annonse

Det er Senterpartiet fylkesordførerkandidat, Magnus Weggesrud, veldig godt fornøyd med.

– Denne dagen er historisk. 456 dyktige og engasjerte mennesker har sagt ja til å stille på liste for Senterpartiet i Buskerud – i alle kommuner, sier en euforisk Weggesrud.

Annonse

– I de aller fleste kommuner har arbeidet med valglistene gått veldig effektivt og greit. Folk er klare til å stille opp for demokratiet og den politikken Senterpartiet står for, sier Weggesrud.

Fredag kom også NRK og Aftenposten med en ny nasjonal kommunevalgmåling. I den fikk Senterpartiet 10,7 prosent. Det gleder Weggesrud.

– I de siste valgene har Senterpartiet Buskerud ligget godt over landsresultatet til partiet ved valg. Folk har stor tillit til oss lokalt. Det er en tillit vi forvalter med respekt, sier Weggesrud.

– Vi har mye å kjempe for til høsten. Senterpartiet er partiet som kjemper for tjenester nær folk og sier nei til sentralisering. Vi er partiet som kjemper hardest mot nedbygging av matjord og vi er partiet som vil ha mer praktisk opplæring i skolen, avslutter Weggesrud.

Del:
Annonse