19. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det er med utgangspunktet i gården på Kongsbergveien at søket vil foregå denne helgen.

Planlegger omfattende søk etter Simen denne helgen

(Oppdatert kl. 13.40) Politiet vil gjennomføre omfattende søk etter savnede Simen Sarvig Grindstrand (25) som forsvant fra bopel på Fiskumsletta 28. februar. Utgangspunktet for søket er hans bopel i Kongsbergveien ifølge etterforskningsleder, Tina Berg.
Annonse

25-åringen forsvant fra hjemmet sitt 28. februar og har vært etterlyst av så vel familie som politiet de siste ukene. Det tok lang tid før han ble meldt savnet og dette har gjort både etterforskning og søk vanskelig. Det har også kommet mye snø i perioden etter forsvinningen, men denne er nå i ferd med å forsvinne.

– Vi kommer til å ta utgangspunkt fra boligen hans i dette søket som starter lørdag morgen, sier Tina Berg til Eikernytt.no.

Annonse

Hun bekrefter samtidig at de nå søker etter antatt omkommet person. Det betyr at alle andre spor og tips ikke har ført fram i dette søket.

Denne helgen vil søkeinnsatsen bli betydelig større enn tidligere og Røde Kors, Norsk Folkehjelp vil delta samtidig som Norske Redningshunder er bedt om å delta.

Familien til Simen har etterlyst den savnede 25-åringen i så å si alle kanaler og gått bredt ut i håpet om å finne Simen i live. Men de har hele tiden vært forberedt på det verst selv om de har håpet i det lengste.

Har fortsatt håp om å finne ham i live
– Vi tror ikke at Simen er omkommet, men vi er så klart redde for å få en telefon i løpet av helgen. Vi har forhørt oss med erfarne etterforskere og de sier at likhunder er helt rå på å søke, så hvis de ikke finner noe så er det veldig liten sjanse for Simen er i den skogen.

Det sier storebroren til den savnede, Johan Can. Han ser på dette som en mulighet for å kunne få avsluttet søkene i skogen og kanskje mere håp til å finne Simen.

– Simen er der ute, i live. Frem til noen kan motbevise meg så nekter jeg å tro annet. Men jeg utelukker ingenting, for jeg vil ikke gå glipp av noe som helst som kan hjelpe oss finne Simen, sier han til Eikernytt.no.

Simen Sarvig Grindstrand er fortsatt ikke funnet og nå søker politiet etter antatt omkommet person. De andre hypotesene for forsvinningen har så langt ikke ført fram.
Del:
Annonse