23. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Lengter du etter vår og varme er ikke dette bildet noe hyggelig lesning. Mer snø eller regn i vente 1. mai og lave temperaturer fortsatt.

Varsom.no: Er du klar for mer snø?

1. mai kommer til å bli en våt og kald opplevelse for de fleste på Østlandet – inkludert Eiker og Drammen. Nå varsler Varsom.no fare for mer snø og det kan komme opp mot 10 centimeter nysnø på enkelte steder.
Annonse

De fleste av oss har kanskje lagt om til sommerdekk for lengst og håper på varmere vær. Men sommertemperaturene lar vente på seg. Mandag 1. mai er det ventet mellom to og fem grader i Hokksund og regn hele dagen.

Om det kommer snø gjenstår å se, men bor du i høyereliggende strøk som Ormåsen og Konnerud er det store sjanser for at nedbøren kommer som en blanding av snø og regn – altså sludd.

Annonse

Ifølge Meteorologisk Institutt er det natt til mandag og gjennom dagen det kommer mest nedbør, men at det vil gi seg fra 16-tiden og utover. Men som tidligere – dette er ikke eksakt vitenskap og det kan være store lokale forskjeller.

Del:
Annonse