25. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

God stemning rundt bordene på Blaafarveværket da Eiker CK hadde sin årlige vaffeltur. (Foto: Tom Atle Bordevik)

Nystekte vafler fristet svette syklister fra Eiker

Hvert år lar en gjeng fra Eiker Cykleklubb seg friste av nystekte vafler. I år gikk turen til Blaafarveværket med 41 ryttere fordelt på tre grupper. De ivrigste og kanskje mest svette, fikk servering først.
Annonse

Det var lørdag for en uke siden at Eiker CK arrangerte sin årlige vaffeltur. Med sine 250 medlemmer er Eiker CK en av de større klubbene i landet. Her finnes alt fra topptrente syklister til mosjonister i alle klasser.

Sykkelentusiast og fotograf, Tom Atle Bordevik, fulgte Eiker CK på veien fra Hokksund til Blaafarveværket. Slik beskriver han turen og stemningen under veis på sin nettside.

Annonse

Sist lørdag var jeg ute på oppdrag for den største sykkelklubben i nærområdet, nemlig Eiker CK. Med sine 250 medlemmer er de en av de større sykkelklubbene, og etter å ha tilbragt en formiddag sammen med dem er det enkelt å skjønne hvorfor de er så mange medlemmer.

Det var hele 41 medlemmer av Eiker Ck som ble med på årets tur. De syklet i tre grupper fordelt på hastighetsnivå og trening. (Foto: Tom Atle Bordevik)

Stikkord er trivsel og ulike grupper. Jeg fulgte dem fra Eikersentret og opp til Blaafarveværket, en såkalt «Vaffeltur». De delte seg opp i tre grupper, med en gruppe som ønsket å sykle raskt, en som syklet i medium fart, og til slutt en gruppe med de som ikke hadde like mange mil på setet ennå.

Denne inndelingen vitner om en klubb som favner bredt både sportslig, men også sosialt. For vel fremme på Blaafarveværket, var nemlig det sosiale i fokus. Kaffe, vafler, syltetøy og rømme i flotte omgivelser og et miljø med høy trivselsfaktor gjorde det enkelt for meg å formidle hvordan klubben opererer.

Sjekk videoen under for en liten stemningsrapport. Det er selvsagt laget av samme mann.

Del:
Annonse