18. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

En sjekk på 250.000 kroner er et meget godt tilskudd til Solhaug Menighetshus i Skotselv. Jon Mamen gleder seg over gaven fra Marianne Stensland og Magnus Gundersen fra Sparebanken Øst.

Stor gavesjekk til Solhaug menighetshus

Denne uken kunne Bakke menighetsråd i Skotselv motta en stor sjekk på 250.000 kroner fra Sparebanken Øst. Nå blir lokalene enda finere til selsskaplige aktiviteter.
Annonse

– Vi skal nå fullføre det vi har påbegynt, så tusen takk for denne generøse gaven, utbrøt Jon Mamen, lederen i Bakke menighetsråd, da han fikk lov til å ta imot den store sjekken fra Sparebanken Øst.

Det er storsalen, kjøkkenet og siderommene, gangen og toalettene som står for tur til renovering og en ny norskprodusert skyvedør eller foldedør skal dele salene.

Annonse

– Vi bestilte en skyvedør fra Kina, men den kom aldri, dessverre, så vi har bare noen gardiner som skiller salene nå. Det blir flott å få satt opp en ordentlig skyvedør, mener Mamen.

Han og de andre i menighetsrådet er meget takknemlige for støtten fra banken.

– Solhaug menighetsråd hadde en god søknad til prosjektet her på Solhaug, og som vi også har vært med å støtte tidligere. Det er flott å kunne være her og se hva som er gjort allerede, og kunne følge opp slik at det gode arbeidet dere har startet på kan fortsette, sa Magnus Gundersen, avdelingsleder for Sparebanken Øst.

Sammen med Marianne Stensland, rådgiver for personmarkedet, fikk de en hyggelig stund sammen med Bakke menighetsråd.

Solhaug Menighetshus er Skotselvs storstue og ble bygget av ungdomslaget i bygda i 1889. Siden den gangen har det foregått mange utbygginger og renoveringer. Huset har blitt brukt til mange ulike aktiviteter opp gjennom tidene.

Her har det vært blant annet kino, gymsal og var bygdas valglokale inntil Skotselv Kulturhus ble bygget. I dag er det selskap, bryllup, barnedåp, konfirmasjon, konfirmantopplæring og møtevirksomhet som fyller lokalene. Nå blir lokalene enda hyggeligere for leietakerne.

Bakke menighetsråd er takknemlige og gleder seg over at et oppgradert menighetshus blir ferdig og perfekt til å ta imot store og små selskaper i lokalene. Fra bak venstre: Bjørn Fossen, Anne-Jorun Bakken, Torborg Nordli, Theodor Martin Lobben og Jon Mamen. Sittende foran med sjekken: Vigdis Leversby og Borghild Lobben.
Del:
Annonse