19. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Anne Kristin Svendsen blir den nye kommunalsjefen for oppvekst i Øvre Eiker etter at Else Berit Kyte går av med pensjon. (Foto: privat)

Anne Kristin blir ny kommunalsjef for oppvekst

Anne Kristin Svendsen er ansatt som ny kommunalsjef for oppvekst i Øvre Eiker kommune, etter at Else Berit Kyte går av med pensjon. Svendsen kom til Øvre Eiker kommune i 2019 og jobber allerede i oppvekstseksjonen i kommunen.
Annonse

Hun er i dag virksomhetsleder for barnevern, familieteam, helsestasjon, pedagogisk psykologisk tjeneste og skolehelsetjenesten. Hun har også vært stedfortredende kommunalsjef i Kytes fravær.

Anne Kristin Svendsen er utdannet sykepleier og har flere videreutdanninger innen pediatri, helsesykepleier, helse-juss og mastergrad i ledelse. Hun vil fra høsten delta på nasjonalt topplederprogram for kommune- og spesialisthelsetjenesten. Svendsen har 20 års erfaring fra arbeid med barn og unge i ulike roller fra spesialisthelsetjenesten og kommunesektoren.

Annonse

– Jeg er veldig fornøyd med å få Anne Kristin på lederlaget i Øvre Eiker kommune. Hun har jobbet i kommunen i flere år allerede og gjort en strålende jobb som kollega og leder, så vi vet hva vi får. Anne Kristin er godt likt og dyktig både faglig og med folk. Jeg gleder meg til å jobbe med henne, sier kommunedirektør Leif-Arne Steingrimsen.

Anne Kristin Svendsen starter i stillingen 1. september, skriver kommunen i en pressemelding.

Del:
Annonse