17. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Yngvill Lassem feirer 70 år med en ny utstilling på Gulden Kunstverk på Steinberg.

Yngvill Lassem med «Stemningsrapporter» på Gulden

Yngvill Lassem fyller 70 år og feirer med jubileumsutstilling «Stemningsrapporter» på Gulden Kunstverk på Steinberg. Utstillingen, med nye malerier, åpner lørdag 12. august og henger oppe til 3. september.
Annonse

Yngvill Lassem fyller altså 70 år og markerer milepælen med ny utstilling i Galleriet på Gulden Kunstverk. Lassem har vært kunstner i 50 år og har bygget opp sin karriere målbevisst gjennom disse årene. Hun er blitt en høyt respektert og folkekjær billedkunstner i Buskerud og Norge i dag. Den offisielle åpning skjer lørdag 12. august fra kl. 15 med kunstneren til stede, foruten taler, visesang og forfriskninger. Det er laget både papir- og digital katalog til utstillingen.

Yngvill Lassem gleder seg over å stille ut og sier det slik.

Annonse

– Mine bilder er en forlengelse av mitt liv – av min person, som menneske og som kunstner. Det er et bakteppe av levet liv, på godt og på vondt, og av min kjærlighet til musikk. Jeg håper bildene kan åpne til fri analyse og fabulering for den enkelte tilskuer.

Utstillingen teller et 40-talls nye malerier utført i akryl og/eller tempera på lerret. Papirkatalog er til salgs i galleri og den digitale utstillingskatalogen med utvalgte arbeider fra utstillingen er også publisert på www.guldenkunstverk.no.

Alle kunstinteresserte er hjertelig velkommen til utstillingsåpningen.

Del:
Annonse