4. oktober 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Stein Strand gjennomgikk programmet så sent som i går kveld, men i dag er det bestemt at hele festivalen utsettes til 14. til 17. september på grunn av flommen.

59 grader Nord Hokksund By- og Laksefestival utsettes

På grunn av flomsituasjonen er det i dag besluttet at 59 grader nord Hokksund by- og laksefestival utsettes til 14. - 17. september. Det gjelder alle arrangementene i forbindelse med festivalen.
Annonse

Festivalen er et stort arrangement som trekker til seg mange besøkende, for bygda er festivalen et samlingspunkt. Det viktigste hensynet er allikevel sikkerheten til deltagere og besøkende. Slik situasjonen er nå er ikke de planlagte aktivitetene forenelig med en sikker gjennomføring da mange av aktivitetene gjennomføres i eller nær ved Drammenselva. Øvre Eiker kommune og politiet er informert om festivalens beslutning og støtter opp om denne.

Utsettelsen gjelder også de planlagte arrangementene på Hokksund Camping og Sanden Hotell.

Annonse

Det jobbes nå med programmet for gjennomføringen i september. Foreløpig plan er å gjennomføre arrangementet slik alle kjenner det, 14. – 17. september. Forutsetning for dette er at sikkerheten kan ivaretas for deltagere og besøkende.

Ifølge Roar Sanden på Sanden Hotell har de booka bandene og andre aktører som skulle vært i sving denne helgen, sagt at de kan stille i midten av september. Roar understreker at dette også gjelder Allsang på Sanden.

Del: