14. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Etter åtte år og 1,2 mill. kroner samlet inn til Toleransereisene ved HUS, gir styret i Ragnarock seg og legger ned. (Arkivbilde)

Har samlet inn 1,2 mill. kroner – nå gir styret i Ragnarock seg

Det er en tid for alt. Etter snart 10 år med frivillig arbeid for å bidra til finansiering av den årlige Toleransereisen på Hokksund Ungdomsskole har Ragnarok-gruppa bestemt seg for å avslutte Ragnarok Lan Party.
Annonse

Arrangementet er gjennomført åtte ganger siden 2015 og har gått med overskudd hver eneste gang og det er til sammen samlet inn nesten 1,2 millioner kroner til Toleransereisene over disse årene.

– Vi vil få takke et svært godt samarbeid med Hokksund Ungdomsskoles administrasjon, FAU, Øvre Eiker kommune, Buskerud Folkehøyskole og Øvre Eiker Energi. Vi vil også takke våre samarbeidspartnere og støttespillere som har bidratt med kunnskap, utstyr, mat og drikke og finansielle midler og ikke minst alle foreldrene som lojalt har stilt opp til kjøkkengrupper, vakter (dag og natt), rigging og vasking. Det har vært en fornøyelse å treffe så mange hyggelige mennesker som vil ungdommens beste, iser leder av styret, Håvard Tørto.

Annonse

Han legger til at det ikke har vært en enkel beslutning å ta for styret.

– Vi elsker jo Ragnarok og ungdommen som har deltatt hvert år imponerer oss. Det er ikke en enkelt årsak som har ført oss til denne beslutningen, men mange små forhold og utviklingstrekk.

Selv om Ragnarok Lan Party nå er en saga blott håper vi at Øvre Eiker kommune og Hokksund Ungdomsskole vil prioritere Toleransereisene og toleransearbeidet fremover, det er viktigere enn noen gang, skriver styret i en pressemelding søndag kveld.

Del:
Annonse