17. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Fire glade lakser varter opp med musikken under årets «Allsang på Sanden». F.v. Børre Simensen, Trygve Ingebretsen, Nils Gurrik og Odd Kleven.

Allsang på Sanden vil bli arrangert som planlagt 14. september.

I Hokksund vil året 2023 bli husket for flommen. To ganger har folkefesten 59 Grader Nord, Hokksund By- og Laksefestival, måtte avlyse det aller meste. Senest nå i september, hvor det på Hokksund Camping ikke ville være forsvarlig å avholde velkjente konkurranser.
Annonse

Imidlertid vil den innledende delen av festivalen, som kalles «Allsang på Sanden» gå som planlagt torsdag den 14. september.

Årets allsang vil følge i tradisjonelt spor med Hokksund Mannskor som arrangør, og med korets eget husorkester «4 Glade Lakser» som sørger for musikken.

Annonse

I år har orkesteret rokert litt på besetningen og består av Trygve Ingebretsen, Odd Kleven, Nils Gurrik og debutant for året, Børre Simensen. Børre har også lang fartstid i dansemusikken og fyller godt inn med sin gitar og stemme.

– Dessuten vil to gjesteartister bli presentert. Nemlig Anne-Line Hovind, og Hokksunds egen countryartist, Per Arne Dramdal. Begge har deltatt på allsangen tidligere, og blir et fint innslag også i år, sier Nils Gurrik i mannskoret.

Anne-Line Hovind har deltatt på allsangen tidligere og stiller også i år som solist.

I fjor ble sangen om skistjerna «Helene Marie» lansert med brask og bram. Uten å ville røpe for mye, opplyses det at ved årets «Allsang på Sanden» også vil bli presentert en stor musikalsk overraskelse.

Sangheftene vil bli utdelt til publikum, og som før oppfordres alle å ta med sangglede og godt humør, og merke seg at arrangementet starter én time tidligere enn før, nemlig kl.18.00.

Det er gratis entre, og Nils Gurrik understreker at hovedpersonen på en kveld som dette, er nettopp publikum, som bidrar til at det blir allsang, og en trivelig kveldsstund for alle.

Countryartist Per Arne Dramdal gjorde seg først bemerket på UKM, men har siden det hatt en rekke opptredener.

Konserter som planlagt
Også konsertene på fredag og lørdag på sanden Hotell går som planlagt. Fredag er det SnippSnapp og ABBA tribute med Voulez-Vous som entrer scenen og på lørdag er det hele tre konserter: Olav Aas Band, Hokksund-Elvis og Highland Fling skal sørge for underholdning hele kvelden.

Del:
Annonse