13. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Olav Stedje synger viser på biblioteket denne høsten. (Foto: Bjørn Erik Pedersen)

Spennende høstprogram på biblioteket i Hokksund

Sommeren er på hell, og Øvre Eiker bibliotek har høstens arrangementsprogram klart. Her blir det litt av hvert for enhver smak.
Annonse

I september starter konsertprogrammet opp. Denne høsten er det fem Tussmørke torsdager å se frem til, med variert innhold. Ingrid Olava med ny plate, releasekonsert med Terje Espenes og viser med Olav Stedje er noe av det som kan lyttes til fra Bibliotekscenen.

Denne høsten inviteres det også til to lune lørdagskonserter. Her møter du blant vestfossingen Rune Brekke med band. Det kan være lurt å sikre seg billetter på forhånd, da konsertene lett blir utsolgt.

Annonse

I midten av oktober inviterer Bokbamsen til en spennende leselystfestival for de minste. I fire dager vil biblioteket og resten av rådhuset være pyntet til festivalområde, og du kan ta med deg familien på teater, forfattermøter og lesestunder.

Resten av høsten kan du blant annet få med deg spennende forfattermøte med Hilde Østby, en presentasjon av årets romaner, kunstnerpresentasjon av Andreas Amble samt høstferietilbud til de minste og gratis sliping av skøytene dine til vintersesongen.

Tilbudene er varierte og mange. Faste tilbud som språkkafeer, lesesirkler, barneforestillinger og lesestunder er også på programmet. Noen av arrangementene er så populære at de allerede er fulltegnet. Det gjelder foredraget med Trond Viggo Torgersen, foredraget med Kristin Holte og lesesirkelen med Solveig Kloppen og Gunhild Dahlberg.

For hele programmet, sjekk ut hjemmesidene til biblioteket eller plukk med deg et program neste gang du er innom.

Ingrid Olava har kommet med ny en ny plate og den vil du få smakebiter fra på biblioteket. (Foto: Privat)
Del:
Annonse