27. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det var en krigerkamp for Vestfossen sine spillere, her på en corner i første omgang. (Fotos: Andreas Aronsen/VIF Media

Vestfossen tok seieren hjemme mot serieleder Åssiden

Fredag kveld var det toppoppgjør i 4. divisjon på RVS Parken. Vestfossen spilte mot serieleder Åssiden. Det var duket for en spennende kveld.
Annonse

Det var ventet en toppkamp på RVS Parken, med mål og morsom fotball, som det også ble. Allerede etter sju minutter setter Vestfossens Emirhan Sari ballen lekkert i mål, og Vestfossen leder 1-0. Åssiden har i løpet av de sju første minuttene gått i fra å være nære på å score, til å få ett baklengs.

Det virka som at Åssiden fikk en liten «stuck» i seg ved 1-0 scoringa. To minutter etter Sari sin scoring, setter Åssiden-spiller Mathias Holm Hansen ballen i eget mål. Selvmålet kom etter innlegg fra Vestfossen sin Anders Ødeverp. Innlegget på vei bakover i feltet mot Vestfossen spilleren Wilfred Zamble, men Holm Hansen rekker å få en fot på ballen, som havner i eget nett. Vestfossen leder 2-0 etter ni minutter spilt.

Annonse

Men når Vestfossingene er i scoringsform, så stopper de ikke. Mohammed Kaiss tar med seg ballen fint ved 16 meteren, og legger den elegant til venstre for Åssiden målvakt Thomas Stenberg Johannessen. Etter 13 min spilt, er 3-0 et faktum. Dette var det få som hadde sett for seg.

Etter Vestfossen sin målfest i starten, «setter» kampen seg. Kampen blir dermed jevnere. Begge lag er i nærheten av å score, men mangler det siste lille for å få en nettkjenning. Lagene går til pause med en 3-0 ledelse til Vestfossen.

Med forrige kamp mot Åssiden, der Vestfossen leda 2-0 til det 72 minutt, for å så sleppe inn 4 mål, i et friskt minne, måtte de ut og fullføre. Andre omgang er ganske likt slutten av første, ganske jevnt, der begge lag kan score. Midtveis har Åssiden et lite spillemessig overtak, men med krigerånd fra Vestfossen får de ikke utnyttet det.

Etter 91 minutter spilt av oppgjøret, pådrar Åssiden-målvakten seg rødt kort etter en hands. Han står på midtstreken, og tar og demper ballen med henda på refleks. Men reglene er som de er, og Johannessen får beskjed av kamplederen at han er ferdig fra dagen.

Ikke lenge etter blåser dommeren av kampen, og seier for Vestfossen mot serielederen er et faktum. Vestfossen ligger nå på andreplass på tabellen, men Hallingdal har to kamper mindre spilt, og er kun tre poeng bak. Åssiden leder fortsatt tabellen med 49 poeng.

Vestfossen etter 2-0 scoringa.