2. oktober 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Bandet med det rare navnet «En dags pause» gir lørdag kveld en hyllest til Jahn Teigen på «Olsen på Hjørnet».

Mye å finne på under Mjøndalsdagene 2023

13. til 20. september er det igjen duket for Mjøndalsdagene. Mjøndalen Handel og Serviceforening har gleden av å be inn til spennende aktiviteter for store og små, og et program som både holder tradisjonene i hevd og kan by på nye tilskudd.
Annonse

Det hele starter med et åpent folkemøte på Olsen på Hjørnet hvor innbyggerne vil ha mulighet til å komme med innspill til ønsker for utviklingen av både næring og nærmiljø i Mjøndalen. Videre blir det Grønn Torsdag med gjenbruk i fokus på Marita Brukthandel og ungdomskonsert på Down Under torsdag 14.

Fredag er alle Mjøndalens barnehager bedt inn til underholdning med Klovnen Cathrine, en gjentagelse av fjorårets dundrende suksess, før det blir underholdning for de voksne med Kim Larsen-bandet Gæsolin på Olsen på Hjørnet fredag kveld.

Annonse

Lørdag starter med Brun frokost utenfor Kafe Kraft, før idrettstorget i regi av MIF starter 11.00 på Torget. Der vil det også være salgsboder med mye spennende, samt over 20 frivillige lag og foreninger i gatene.

Nytt for året er også kunstmarked i Hermans Hage i regi av Nedre Eiker Maleklubb, med over 30 påmeldte kunstnere. Trass – Rock for Kidsa spiller på torgscenen 11.00, men det blir jazz med Norsk Linie klokken 14.00 på Olsen på Hjørnet. På programmet på lørdag står også forestillingen Emil i Lønneberget på biblioteket og både historietime og Jan Teigen-hyllest på Olsen på Hjørnet.

Søndag videreføres kunstfokuset med kombinert Kunst og Kultursøndag og Mjøndalen Food Court på Samfunnshuset, samt Yoga på Portåsen, bilkortesje som ender ved biblioteket i regi av AmCar-klubben og motorhistorisk museum samt fotballkamp på Consto Arena.

Mandag er det innebandykamp med Nor92, tirsdag blir det Dansk Aften med moteshow på La Dolce Vita, før Mjøndalsdagene avsluttes med Ole «I´dole» Evenrud Akustisk i Eiker på Mjøndalen Samfunnshuset.

Her er det med andre ord noe for enhver, og enn så lenge ser det til og med ut som værgudene er på arrangørens side.

Del: