12. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Her havnet bilen fra Oda etter utforkjøringen i Vestfossen i kveld. Sjåføren fikk kun mindre skader.

Hadde griseflaks – kun lettere skadet i utforkjøring

Mannen i begynnelsen av 20-årene som kjørte denne varebilen hadde griseflaks. Da han skulle vike unna for et dyr i veibanen kom han utenfor kanten og kjørte ned en bratt skrent og knuste førerhuset på Oda-bilen. Han slapp unna med noen skrammer, men må sjekkes på legevakten.
Annonse

Det var klokken 21.08 i kveld at Sør-Øst 110-sentral meldte om ulykken i Bruksgata i Vestfossen. I svingen like nedenfor fabrikkområdet hadde en varebil tilhørende Oda kjørt av veien.

Ifølge politiet på stedet hadde mannen utrolig flaks som kom fra ulykken med kun mindre skader i form av skrubbsår på en hånd. Men for sikkerhets skyld ble han kjørt til legevakta i Kongsberg for en grundigere sjekk.

Annonse

Ifølge politiet skal ulykken ha skjedd ved at sjåføren skulle svinge unna et dyr i veibanen. Han kom da utenfor veibanen med høyre forhjul og med den bratte skråningen bare centimetere unne, gikk det bare en vei – utfor.

Her traff varebilen et tre etter å ha veltet på siden. Men mannen skal ha kommet seg ut selv om førerhuset var rimelig knust.

Brannvesenet jobbet med å få tatt strømmen på bilen. Da batteriet satt under setet var det en litt krevende jobb. Ifølge politiet er det bestilt berging slik at bilen ikke blir liggende her i natt.

Den unge sjåføren har fortalt til politiet at det kun var to matesker igjen som han skulle levere. Det er med andre ord to familier som må skaffe seg kveldsmaten på annet vis.

Del:
Annonse