12. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Kjell Arne Hermansen (H) har her fått ordførerkjedet av Monica Myrvold Berg (AP). (Foto: Drammen kommune)

Kjell Arne Hermansen er Drammens nye ordfører

Høyres Kjell Arne Hermansen er valgt til ny ordfører i Drammen kommune for perioden 2023-27. Ulf Erik Knudsen (FrP) er valgt til ny varaordfører for den samme perioden. Det ble et følelsesladet troneskifte.
Annonse

Valgene ble gjort da det nye kommunestyret ble konstituert tirsdag 10. oktober.

– På vegne av hele kommunestyret vil jeg takke varmt for den tilliten vi er gitt av innbyggerne til å styre Drammen kommune de neste fire årene. Det er et stort ansvar som er gitt oss. Jeg vet at vi alle kommer til å gjøre det vi kan for å vise tiltro og tillit til dem som har valgt oss, sa Kjell Arne Hermansen etter at han ble valgt til ny ordfører.

Annonse

Det er Drammen kommune som melder dette på sine nettsider.

– Jeg vil også takke for den tilliten som er gitt meg personlig gjennom at kommunestyret har valgt meg til ordfører i Drammen, én av landets største, viktigste og ikke minst vakreste kommuner, sa han.

Kjell Arne Hermansen takket også avtroppende ordfører Monica Myrvold Berg for jobben hun har gjort gjennom de første fire årene i ny kommune.

– Du har gjort en fremragende jobb gjennom en vanskelig periode, med blant annet pandemien. Det sier jeg på vegne av hele det forrige kommunestyret, og jeg takker deg av hele mitt hjerte for jobben du har gjort, sa Kjell Arne Hermansen.

I tillegg til ordfører og varaordfører ble det valgt medlemmer til både formannskapet, hovedutvalgene og kontrollutvalget.

Du kan lese mer om hvem som bekler de ulike vervene HER

Del:
Annonse