1. desember 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

To ungdommer på 12 og 15 år ble tatt av politiet i natt etter at de kjørte av veien på Fiskumsletta i en stjålet bil. (Illustrasjon: Joakim Fjeldli / DRM24)

Ungdommer stakk fra bensinregningen – tatt av politiet på Fiskum

To ungdommer på 12 og 15 år ble sent i går kveld stanset av politiet på Fiskumsletta etter å ha stukket fra bensinregningen i en stjålet bil.
Annonse

Det var klokken 23.45 at politiet fikk melding om at to ungdommer hadde stukket fra regningen etter å ha tanket drivstoff i Vestfold og Telemark. De ble observert på Eikernveien og patruljen snudde og fant igjen bilen på Fiskumsletta.

Her hadde bilen kjørt av veien og ut i grøfta og de to ungdommene hadde stukket av. De ble raskt innhentet av politiet og da viste det seg altså at dette dreide seg om to ungdommer på 12 og 15 år.

Annonse

Det var små materielle skader på bilen og ingen personskader. Bilberger ble derfor bestilt for å få bilen ut av grøfta og sikret. Det viste seg altså at bilen var stjålet og det var 15-åringen som kjørte den. Ungdommene er tatt hånd om og det opprettes selvsagt en sak på dette forholdet.

Del:
Annonse