1. desember 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Butikksjef Trine Johansen tok imot kundene da den nye Sport Outlet-butikken åpnet på ALTI Buskerud i dag.

Lange køer før åpning av ny outlet-butikk på ALTI Buskerud

Det var lange køer før den nye Sport Outlet-butikken åpnet i dag klokken 10.00 og det var lange køer i kassa etter kort tid. De ni ansatte hadde mer enn nok å gjøre de første timene og butikksjef Trine Johansen fra Vestfossen tok imot kundene etter hvert som de strømmet på.
Annonse

– Dette er en meget god start, sier Trine Johansen med et stort smil om munnen.

Hun og de åtte andre ansatte har jobbet hardt de siste ukene med å få på plass alle varene i den 1.200 kvadratmeter store butikken i andre etasje på det som er best kjent som Buskerud Storsenter, men som nå altså heter ALTI Buskerud.

Annonse

At de har hatt nok å gjøre viser opptellingen de hadde i går ettermiddag og kveld. Ikke mindre enn 41.000 varer var da på plass til dagens åpning. Her finner du det meste av bekledning til sport og friluftsliv samt utstyr til sport, trening, fiske og mye mer.

Dette er den 99. butikken innen kjeden Sport Outlet og nr. 100 er planlagt i Arendal over nyåret. Denne kjeden må ikke forveksles med eksempelvis Stadion Outlet i Mjøndalen da denne kjeden er svenskeid. Dagens nyåpnede butikk er helnorsk.

Sport Outlet-kjeden har fra før en butikk i Magasinet i Drammen og en på Kongsberg.

Det var lange køer før åpningen og ikke minst i kassa en stund etter.

Nesten halv pris
Dagens kundetilstrømming viser med all tydelighet at det finnes kjøpelystne der ute selv om vi er inne i en dyrtid og at pengene ikke strekker til slik de gjorde. Får du varer til halv pris er det lett å la seg lokke og det var som sagt lange køer ved kassene. Kø var det også for å sikre seg ekstra gode lokketilbud på sko, men her gikk det raskt tomt i hvert fall for noen størrelser.

– Vi ligger mellom 40 og 50 prosent lavere i pris enn ordinære sportsbutikker og det vet kundene å sette pris på, sier Trine, som ikke er redd for at dette skal gå ut over andre sportsforretninger.

– Det er viktig med litt konkurranse, sier hun og legger til at de håper å kunne utvide staben etter hvert, men at det avhenger av omsetningen framover. De ansatte er mellom 17 og 55 år.

Sport Outlet har fått et stort lokale på hele 1.200 kvadratmeter i senterets andre etasje.
Del:
Annonse