1. desember 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det har vært en stor politiaksjon i Krokstadelva tirsdag kveld, men politiet ønsker ikke å si noe om hva dette dreier seg om. (Alle foto: Joakim Fjeldli / DRM24)

Massiv politiaksjon i Krokstadelva etter knivtrussel

(Oppdatert kl. 22.50) Store ressurser med væpnet politiet samt ambulanse er på plass ved privatadresse tirsdag kveld. En mann er arrestert etter å ha truet med kniv.
Annonse

En mann er pågrepet etter å ha truet flere personer, blant dem barn, på Hovjordet i Krokstadelva i Drammen tirsdag kveld.

Politiet fikk melding rett etter klokken 20.00 om at en mann truet flere personer, blant dem barn, men en kniv. Politiet var raskt på stedet med flere patruljer.

Annonse

  • Politiet fikk flere meldinger fra området om at en mann var truende, og innholdet i meldingene var av en slik karakter at det før man fikk kontroll på gjerningsmannen ble lest ut en PLIVO-melding klokken 2025. Mannen ble pågrepet klokken 20.32, melder politiet i en pressemelding sent tirsdag kveld.

Det skal ikke være noen som har kommet fysisk til skade.

  • Det er blant annet flere barn som har hatt en skremmende opplevelse i kveld, og vi oppfordrer derfor de som ønsker oppfølging om å ta kontakt med legevakten, sier politistasjonssjef Øyvind Aas.

Mannen ble pågrepet i nærheten av sin egen bolig. Han vil etter tilsyn fra lege bli kjørt arresten i Drammen.

Politiet vil utover kvelden kartlegge nærmere hva som har skjedd, og har iverksatt avhør av vitner på stedet.

Etter hva DRM24 erfarer har det kjørt en ambulanse med blålys fra stedet, og politiet bekrefter også at en person skal være pågrepet.

Politiet har etter hva DRM24 erfarer fra stedet også en drone i lufta, og de er utstyrt med tohåndsvåpen, skjold og hjelmer. Hundepatrulje(r) skal også være i aksjon på stedet.


Nødetatene skal ha rykket ut til stedet ved 20.15-tiden. I en kort melding til DRM24 opplyser politiet klokken 21.17 at det skal være «kontroll på stedet» og at det ikke skal være flere personer de ønsker kontroll på.

Siste nytt fra politiet:
Politiet fikk melding rett etter klokken 20.00 om at en mann truet flere personer, blant dem barn, med en kniv. Politiet var raskt på stedet med flere patruljer. Det skal ikke være noen som har kommet fysisk til skade.

Mannen ble pågrepet i nærheten av sin egen bolig. Han vil etter tilsyn fra lege bli kjørt arresten i Drammen. Politiet vil utover kvelden kartlegge nærmere hva som har skjedd, og har iverksatt avhør av vitner på stedet.


Del:
Annonse