13. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Ordfører Adrian Tollefsen takket de ansatte for lang og tro tjeneste og understreket betydningen av å ha en stabil arbeidstokk.

Hedret for lang og tro tjeneste i Øvre Eiker med festmiddag

Hvert år på denne tiden samler Øvre Eiker kommune sine trofaste ansatte med mer enn 25 års fartstid til festmiddag. Men i år var det også markering av de som har «holdt ut» i kommunen gjennom 40 år.
Annonse

Med nybakt ordfører og formannskap som vertskap var jubilanter og gjester samlet på Sanden Hotell til en bedre middag og utdeling av gullklokker og gavekort som takk for innsatsen.

Ordfører Adrian Tollefsen ønsket velkommen og kunne fortelle at han hadde gledet seg stort til denne erkjentlighetsmiddagen – en middag han som politiker har vært med på mange ganger, men aldri før som ordfører.

Annonse

– Denne middagen er til ære for dere, fordi dere enten har jobbet 25 eller 40 år i Øvre Eiker kommune. Det står det stor respekt av – og vi er veldig takknemlige. I dages samfunn – hvor dette med bytte av arbeid har blitt en nok så vanlig ting å gjøre flere ganger i livet, så vil jeg si at dere representerer noe viktig og verdifullt. Dere representerer nemlig kontinuitet, arbeidsomhet og lojalitet til arbeidsgiver, og dere representerer en enorm erfaring og kompetanse – som Øvre Eiker er svært heldige å få kunne gjøre seg nytte av, sa han i sin tale til jubilantene.

De ulike etatsjefene kunne i tillegg fortelle litt om hver og en som fikk erkjentlighetsgave denne kvelden.

Festmiddag å Sanden Hotell med god mat og drikke er blitt en tradisjon på denne tiden av året da kommunen setter litt ekstra pris på ansatte med 25-års fartstid. Og i år var det også hedring av dem med 40-års virke i kommunen.
Med 40-års tjeneste. Foran f.v. Ole Temtemoen, konst. kommunedirektør, Susanne Vist, ordfører Adrian Tollefsen og Ingunn Borgersen. Bak f.v. Anders Stenshorne, Anne Lene Skogli, Åshild Kjølstad, Randi Lisa Rønning, Vivian Skistad, Terje Norli og Hans Bernhard Sollie. Torunn Kolbræk Sørensen var ikke til stede.
Med 25-års tjeneste. Foran f.v. Even Lasse Systad, konst. kommunedirektør, Susanne Vist, ordfører Adrian Tollefsen og Helle Kristiansen. Bak f.v. Vegard Knutsen, Anne Jeanette Bergelien, Jette Holm, Torunn Ruud Olsen, Alfhild Aasen, Ellen Skredsvik Lie, Monica Sørensen og Camilla Saasen. Gerd Nævra, Gro-Irene Bjørndalen og Tore Nylehn var ikke til stede.

Del:
Annonse