22. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

FAMILIENS HUS: Slik ser Flaget for seg at Familiens hus i Hovdeveien, Vikersund skal se ut.

Hokksund-firma skal bygge Familiens hus i Vikersund

Kommunestyret i Modum vedtok mandag å bygge Familiens hus i Vikersund. Det er Hokksund-firmaet Flaget as som vant anbudskonkurransen med en kostnadsramme på 100 mill. kroner.
Annonse

– Vi i Flaget AS er stolte av å kunngjøre samarbeidet med Modum kommune i byggingen av Familiens hus i Vikersund. Dette samarbeidet markerer en betydelig milepæl for oss, der vi vil få muligheten til å bidra til utviklingen av et så viktig prosjekt, sier daglig leder Espen Dahl-Mortensen til Eikernytt.no.

Modum kommune har besluttet å kjøpe Hovdeveien 4 i Vikersund, også kjent som Europris-bygget, for å realisere prosjektet Familiens hus. Prosjektet vil finne sted innenfor en kostnadsramme på 100 millioner kroner.

Annonse

Familiens hus er et initiativ som har som mål å gi Modum sine innbyggere «én dør inn» til viktige tjenester som helsestasjon, PP-tjenesten og barnevernet. Dette vil sikre en helhetlig og koordinert innsats for barn, unge og deres familier i Modum.

– Flaget AS ser frem til det kommende samarbeidet med Modum kommune og er takknemlige for muligheten til å bidra til utviklingen av Familiens hus, sier Dahl-Mortensen.

Familiens hus får solceller på taket og andre miljøvernmessige tiltak er i stor grad brukt i planløsningen, både inne og ute.
Del:
Annonse